Για να γλιτώσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη, κουβαλήθηκε η μισή αστυνομία του Νομού
Σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής χρειάστηκε για να προστατεύσει τους τέσσερις
βουλευτές από την οργή των αγροτών - Οι αγρότες καταγγέλλουν ότι άνδρες με πολιτικά τους απαγόρευσαν, αρχικά, να διαδηλώσουν

Την οργή των αγροτών που βλέπουν ότι με τα σχέδια της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό και το φορολογικό αφανίζονται συγκεντρώνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη τη χώρα που δεν μπορούν να κάνουν βήμα χωρίς την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Τελευταίο περιστατικό στην Κοζάνη όταν λόγω της παρουσίας μεγάλης ομάδας αγροτών έξω από το κτήριο της περιφερειακής ενότητας χρειάστηκε να συγκεντρώθει σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής προκειμένου οι τέσσερις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος (ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Θέμης Μουμουλίδης, ο Ιωάννης Θεοφύλακτος και ο Γιώργος Ντζιμάνης) να καταφέρουν να αποχωρήσουν.

Οργισμένοι οι αγρότες της περιοχής συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο με εκπροσώπους τους να ζητούν να συναντηθούν με τους βουλευτές. Όπως κατήγγειλλαν αρχικά υπήρξε μια ομάδα 10-15 ανθρώπων με πολιτικά που τους απαγόρευσαν να μπουν στο προαύλιο της περιφέρειας για να διαδηλώσουν.

Ένταση έξω από το κτήριο της περιφέρειας στην Κοζάνη
Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα όπως «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα» προκειμένου να τους ακούσουν οι τέσσερις βουλευτές.

Τελικά μετά από αρκετή ώρα αντιπροσωπεία των αγροτών μπήκε στο κτήριο προκειμένου να εκθέσει τα επιχειρήματα των συναδέλφων τους.

Μετά τον έντονο διάλογο που ακολούθησε ο βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης αποχώρησε από το κτήριο συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και υπό τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων αγροτών.

 Μόλις χθες, Σάββατο, αγρότες από την Αλεξανδρούπολη αποδοκίμασαν άγρια τους δύο τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιώντας τους οτι την επόμενη φορά δεν θα τους αφήσουν να προσγειωθούν στην πόλη απειλώντας ότι θα παρατάξουν τα αγροτικά τους μηχανήματα στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...