TA KAΛΑΝΤΑ ΣTOYΣ ΦΙΛΟΥΣ BLOGERS ΑΠΟ BLACK BEDLAM

 

Καλη μέρα να τα πούμε;

Τα κάλαντα 
της μπλοκογειτονιάς μας.

. Κακήν σας μέραν άρχοντες και είναι ορισμός σας,
να πάρετε δρόμο από δω,είναι το ριζικό σας.
Με την δική μας δύναμη και την απόφασή μας,
χρονιάρες μέρες δεν θα δει πλέον το "μαγαζί"σας

Τα σχέδιά σας δεν περνούν και μη μου ξεγελιέστε,
τα δύσκολα είναι για σας ,σε λίγο θα χτυπιέστε .
 Σιγά σιγά φροντίστε το, μαζέψτε τα μπαγκάζια,
γιατί με τους αγώνες μας,
θα βγούμε απ΄τα γρανάζια.

Για να την κοπανίσετε, ψάξτε να βρείτε δρόμο,
φτιάχτε ελικοδρόμια να κρύψετε τον τρόμο.
Ρωτήστε αν δεν ξέρετε, Ριζάι και Παλαιοκώστα
τον δρόμο θα σας δείξουνε, γνωρίζουνε τα πόστα.

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά, δύσκολα θα΄ναι φέτος.
Όλοι μας θα περάσουμε δύσκολες καταστάσεις,
αλλά με τους αγώνες μας,(Απρίλης είναι και έρχεται)
θα΄χουμε κ΄ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ!

Άντε συντρόφια μου
ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ
ΚΑΙ ΚΑΛΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Δέκα μικρές συμβουλές για ευχάριστα Χριστούγεννα



Χριστούγεννα στη Ελλάδα

Δέκα μικρές συμβουλές για ευχάριστα Χριστούγεννα
1) Μην ανοίγετε ποτέ την τηλεόρασή σας τα πρωινά, (χαλάει την διάθεση), αν αντέχετε μην την ανοίγετε ούτε μεσημέρι, ούτε βράδυ.
2) Μην πιστεύετε αυτά που σας λένε οι πολιτικοί, γιατί θα απογοητευτείτε σίγουρα.

3) Όταν βρίσκεστε κοντά σε πολιτικούς ή άλλα δημόσια πρόσωπα να βαστάτε γερά το πορτοφόλι σας γιατί κινδυνεύει.

4) Αν έχετε χωριό να πάτε σε αυτό
με άδειο πορτμπαγκάζ και να αναχωρήσετε από αυτό με γεμάτο.
5) Αν το αφεντικό σας ξέχασε να σας δώσει το δώρο μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, μην πάτε στο γραφείο του να του το ζητήσετε, γιατί το πιθανότερο είναι να σας ζητήσει δανεικά για τις γιορτές.

6) Με τους δικούς σας και τους φίλους σας συνενοηθείτε και αντί για ανταλλαγή δώρων
ανταλλάξτε χαρά, γέλιο και αγάπη (το κόστος είναι μηδαμινό).
7) Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας για την κατάσταση που σας έχουν φέρει οι πολιτικοί μας

άλλα με τους πραγματικούς υπεύθυνους.

8) Μην σκέπτεστε να εγκαταλείψετε την πατρίδα σας για αναζήτηση καλύτερης τύχης στο εξωτερικό, αλλά στείλτε στο διάολο αυτούς που την έφεραν σε αυτή την κατάσταση, και αγωνιστείτε για την καλυτέρευση της.

9) Τώρα που θα είστε στα χωριά σας ( όσοι έχετε λεφτά για βενζίνη ή για
εισιτήριο) μην αφήσετε τους πολιτικούς να λερώσουν και την ιδιαίτερη πατρίδα σας και να μαυρίσουν τις γιορτές σας. (απομονώστε τους)
10) Αν φοβάστε να φύγετε για τα χωριά σας μήπως στην επιστροφή κάποιος σας έχει πάρει τη θέση σας στη
δουλειά, μην πανικοβάλλεστε. Έτσι και αλλιώς με την ανοχή των πολιτικών μας, τα αφεντικά σας μπορούν να σας απολύσουν όπου κι αν βρίσκεστε.  
Γράφει ο Gianapo
saktsak.blogspot.com

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΕΒΓΑ:ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΕΒΓΑ»: ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

Απάντηση στην εργοδοτική επιθετικότητα και τις απολύσεις έδωσαν χτες οι εργάτες της «ΕΒΓΑ». Με την τετράωρη στάση εργασίας, την ταυτόχρονη συγκέντρωση έξω από το εργοστάσιο και το συντονισμό της δράσης τους με τους εργάτες του κλάδου, τα ταξικά συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς, έκαναν ξεκάθαρο πως απαιτείται ενότητα και συντονισμός σε ταξική κατεύθυνση. Η μάχη ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία και τις απολύσεις βγαίνει από τις πύλες του εργοστασίου, διευρύνεται, αποκτά τα χαρακτηριστικά του συντονισμού. Η εργοδοσία έχει προχωρήσει σε 30 απολύσεις.

Μαζί με τους εργάτες της «ΕΒΓΑ» από την πρώτη στιγμή ήταν η ταξική Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών και το Συνδικάτο της Αττικής, καθώς και αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Αντιπροσωπείες από τα Σωματεία Εργαζομένων της «TASTY» και της «ΦΑΓΕ», από την εργοστασιακή επιτροπή της «ΝΟΥΝΟΥ», εργαζόμενοι από τη «ΜΕΒΓΑΛ» και τη «NESTLE», έδωσαν το «παρών», συμπαραστεκόμενοι στους συναδέλφους τους. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου, του Συνδικάτου Μετάλλου Αθήνας, της Ομοσπονδίας Μηχανικών - Θερμαστών Ελλάδας, του Πανελλαδικού Σωματείου Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας και Κλινικής Ιατρικής.

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.....ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ






ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ

Μαζικές απολύσεις εργαζομένων επιχειρεί η ΑΕΓΕΚ, η κοινοπραξία που κατασκευάζει το Μετρό Θεσσαλονίκης, με πρόσχημα την έλλειψη έργου και προφανή στόχο την πλήρη ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων προκειμένου να αυξήσει την κερδοφορία της. Η δυναμική αντίδραση των εργαζομένων που με οργανωτή της δράσης τους το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης και το ΠΑΜΕ, χθες προχώρησαν σε κατάληψη των γραφείων της ΑΕΓΕΚ, φρέναρε τις 31 απολύσεις που είχε ανακοινώσει προφορικά η εργοδοσία το πρωί.

Οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του Συνδικάτου Οικοδόμων δήλωσαν ότι δεν θα αποχωρήσουν από το χώρο αν δεν ανακληθούν οι απολύσεις.

Χρ. Παπουτσής:ΔΗΛΩΝΩ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ

Χρ. Παπουτσής: Στα... μανταλάκια οι «μυστικοί» ένστολοι





«Μακριά από μένα και τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου κάθε χρέωση μηχανισμών καταστολής με την έννοια που τους γνώρισε το προοδευτικό κίνημα. Σ’ αυτό έχω και προσωπική και πολιτική ευαισθησία».
(ΟΠΩΣ ΤΟ "ΣΑΜΙΝΑ")
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής κατά την σημερινή συνάντησή του με αντιπροσωπεία από τις Ομοσπονδίες Οικοδόμων, Τροφίμων Γάλακτος, Ποτών, Τύπου-Χάρτου, Κλωστοϋφαντουργών-Ιματισμού - Δέρματος, Λογιστών καθώς και με αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τις λαϊκές ελευθερίες και την Αλληλεγγύη.

Οι αντιπρόσωποι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαμαρτυρόμενοι για την δράση «κουκουλοφόρων» και απέδωσαν τη δράση τους στην ανοχή, αν όχι σε εντολές αστυνομικών δυνάμεων, κατά την διάρκεια της απεργίας και των συγκεντρώσεων της 15ης Δεκεμβρίου.


Ο κ. Παπουτσής κατά την συνάντηση τόνισε ακόμα:


«Σύμφωνα με τη δική μου γνώση, η παλαιά μέθοδος της παρακολούθησης με μυστικούς αστυνομικούς των συγκεντρώσεων των εργατικών συνδικάτων, του μαζικού κινήματος, στη δική μας περίοδο δεν υπάρχει.

(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Σας λέω λοιπόν καθαρά ότι εάν εντοπίζετε τον οποιονδήποτε αστυνομικό μέσα στον περιφρουρημένο οργανωτικά χώρο στον οποίο γίνεται η εκδήλωση «να τον κρεμάσετε στα μανταλάκια». Θα λειτουργεί εκτός οποιασδήποτε εντολής. Αυτοί λοιπόν θα έχουν να κάνουν μαζί μου σε αυτήν την περίπτωση.

Γηροκομείο Αθηνών:ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;


Σκληρή απόφαση πριν τις γιορτές

.news247.gr
Αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Γηροκομείου Αθηνών, να ζητήσει την απομάκρυνση 45 ηλικιωμένων τροφίμων, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Τα επιχειρήματα του ιδρύματος. Απλήρωτοι εδώ και 5 μήνες οι εργαζόμενοι
Η πολύ άσχημη κατάσταση των οικονομικών του Γηροκομείου Αθηνών, οδήγησε τη διοίκηση του ιδρύματος στο να λάβει μια ιδιαίτερα σκληρή απόφαση.
Ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από τους συγγενείς 45 ηλικιωμένων τροφίμων να τους απομακρύνουν από το Γηροκομείο από την Παρασκευή έως την Δευτέρα.
Η απόφαση προκάλεσε τις οξύτατες αντιδράσεις των συγγενών τους, καθώς αρκετοί από τους ηλικιωμένους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
Συγγενείς κατήγγειλαν ότι ειδοποιήθηκαν την τελευταία στιγμή για να πάρουν τους ηλικιωμένους, λέγοντάς τους ότι δεν υπάρχει προσωπικό.
Μάλιστα, τους προειδοποίησαν ότι αν δεν το κάνουν, θα πρέπει να υπογράψουν χαρτί ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη αν συμβεί κάτι.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ........ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ


ΔΙΟΔΙΑ STOP!!!!


Οι μαχητές των διοδίων

Πρόγραμμα κατάληψης διοδίων σε επτά σημεία των εθνικών οδών, ανακοίνωσαν πολίτες και φορείς που αντιδρούν στις αυξήσεις της τιμής. Δείτε που και πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση των οχημάτων
news247.gr
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις μέσα στις ημέρες των γιορτών πολίτες και φορείς που διαμαρτύρονται για το υψηλό αντίτιμο των διοδίων και τον πολλαπλασιασμό των σταθμών.
Την παραμονή των Χριστουγέννων πυκνώνουν οι αποκλεισμοί διοδίων, με σκοπό την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.
Σε επίσημη ανακοίνωσή τους, οι επιτροπές αγώνα εξήγγειλαν σειρά κινητοποιήσεων την παραμονή των Χριστουγέννων σε επτά σημεία των εθνικών οδών με αποκλεισμό των ταμείων των διοδίων, ώστε να περνούν ελεύθερα τα οχήματα χωρίς να πληρώνουν το τσουχτερό αντίτιμο οι οδηγοί.
Σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση κατά την κορύφωση της χριστουγεννιάτικης εξόδου, οι επιτροπές αγώνα θα αποκλείσουν τα παρακάτω διόδια:
*Ελευσίνας στις 16:00
*Αττικής Οδού, Ελευσίνα στις18:00
*Αφιδνών στις 19:00
*Τραγάνας στις 16:00
*Μώλου στις 15:00
*Μοσχοχωρίου στις 16:00
*Πολύμυλου Κοζάνης στις 16:00

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΟΥ ΓΙΟΡΤΙΝΟ


ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΣΗ

Πέντε ελληνικές τράπεζες σε επιτήρηση από Fitch


ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΥΠΕΡΚΕΡΔΟΥΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ,ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΤΑ ΞΟΔΕΥΟΥΝ;ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ.
 
Υπό επιτήρηση θέτει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch την κατάταξη πέντε ελληνικών τραπεζών, μετά και την πρόσφατη ανακοίνωσή του για πιθανή υποβάθμιση και του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας.
Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο του διεθνούς οίκου θα βρίσκονται το επόμενο διάστημα οι ακόλουθες τράπεζες: Εθνική Τράπεζα, Eurobank, Alpha Bank, Τράπεζα Πειραιώς και Αγροτική Τράπεζα.
Μια ενδεχόμενη υποβάθμιση της κατάταξης της Ελλάδας, ανέφερε ο οίκος, αναμένεται να έχει δυσμενείς συνέπειες και στην αξιολόγηση των τραπεζών.
Σε καθεστώς επιτήρησης μπαίνουν και οι ομολογιακές εκδόσεις των τραπεζών και τα εγγυημένα χρεόγραφα.
www.kathimerini.gr

Nόμιμο το διαδικτυακό στοίχημα φρουτάκια και άλλα τέτοια γιά είσπραξη 1 δισ. ευρώ στην επόμενη τριετία.

Τη νομιμοποίηση του στοιχηματισμού μέσω διαδικτύου, αλλά και την άρση των απαγορεύσεων για τα τεχνικά-ψυχαγωγικά παιγνίδια δρομολογεί το Υπουργείο Οικονομικών, εναρμονίζοντας την ελληνική νομοθεσία με αυτή της Ε.Ε., αλλά και προσβλέποντας στην είσπραξη περίπου 1 δισ. ευρώ στην επόμενη τριετία. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το σχετικό νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο, προτείνει τη διάθεση τεχνικών-ψυχαγωγικών παιγνίων και τη διεξαγωγή τους μόνο σε αδειοδοτημένους χώρους, ενώ προβλέπει κανόνες αδειοδότησης τυχερών παιχνιδιών ή στοιχήματος με παιγνιομηχανήματα. Η χώρα μας καταβάλλει υψηλά ημερήσια πρόστιμα στην ΕΕ από το 2002, όταν... απαγόρευσε την λειτουργία όλων των τεχνικών και ψυχαγωγικών παιχνιδιών. Σημειώνεται ότι τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και οι κουλοχέρηδες των καζίνο εξαιρέθηκαν από την απαγόρευση.
Press-gr

Θεσσαλονίκη: Απολύσεις στο μετρό.


Τριάντα μία απολύσεις - σήμα κινδύνου για το μετρό έγιναν αιφνιδιαστικά το πρωί, παραμονές Χριστουγέννων, από την κατασκευάστρια κοινοπραξία. Οι εργαζόμενοι ειδοποιήθηκαν την ώρα της δουλειάς τους, καθώς κλήθηκαν να σταματήσουν ό,τι έκαναν για να πάνε να υπογράψουν την απόλυσή τους!
Άλλα 15 άτομα έχασαν τη δουλειά τους την περασμένη Παρασκευή, ενώ οι φήμες για επιπλέον απολύσεις μέχρι το τέλος του έτους δίνουν και παίρνουν! Αιφνιδιασμένο από την εξέλιξη είναι το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αλλά και η «Αττικό Μετρό ΑΕ», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινοπραξία επικαλείται περιορισμό έργου, καθυστερήσεις στις απαλλοτριώσεις, τις ανασκαφές και τις μελέτες.
Σημειωτέον ότι εδώ και μήνες οι εργαζόμενοι στους μετροπόντικες δουλεύουν τέσσερις μέρες τη βδομάδα. Οι απολύσεις έγιναν από τα εκτός κέντρου εργοτάξια, δηλαδή από το Πανεπιστήμιο, τον «Ευκλείδη», τη Φλέμινγκ και την Ανάληψη.
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

ΟΛΜΕ.ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.


Σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας καλεί η ΟΛΜΕ τους καθηγητές Να οργανώσουν συγκεντρώσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας στις 14 Ιανουαρίου 2011 για το θέμα των καταργήσεων και συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων που επιχειρεί το υπουργείο Παιδείας, καλεί η ΟΛΜΕ τις κατά τόπους Ενώσεις των καθηγητών.
Συγχρόνως έστειλε επιστολή στην υπουργό Παιδείας, κα. Άννα Διαμαντοπούλου στην οποία τονίζει, μεταξύ άλλων ότι: «Η κατάργηση μιας σχολικής μονάδας έχει αρνητικές κοινωνικές συνέπειες. Με δεδομένο ότι αρκετοί από τους κατοίκους θα μετακινηθούν προκειμένου να προσφέρουν στα παιδιά τους την καλύτερη δυνατή μόρφωση, το αποτέλεσμα θα είναι ο μαρασμός των τοπικών κοινωνιών.
Στο πρόσφατο παρελθόν έχει καταγραφεί η ερήμωση χωριών, των οποίων τα σχολεία καταργήθηκαν. Παράλληλα, είναι μεγάλος ο κίνδυνος να αυξηθεί η σχολική διαρροή κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής εκπαίδευσης ιδίως για οικογένειες χαμηλού εισοδήματος που δεν θα έχουν δυνατότητα μετεγκατάστασης. Αυτό επιβεβαιώνουν και σχετικές επιστημονικές έρευνες».
ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΣ

Γιώργος Παπανδρέου«Είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ»

ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ Ή ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ; Γιώργος Παπανδρέου «Είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ» «Πιο αποφασισμένος και πιο αισιόδοξος από ποτέ», δήλωσε ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου κατά την συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα χρεοκοπήσουμε» και προβλέποντας ότι το 2012 η χώρα θα εισέλθει σε τροχιά ανάπτυξης και το 2013 θα απαλλαγεί από το Μνημόνιο. ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

GAMATO KAI ΦΥΓΑΜΕ!!!!


ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ»

 

Το διάσημο Avatar, το μπλοκ μπάστερ του Τζέημς Κάμερον, μια ταινία φαντασίας που έσπασε ταμεία, έσπασε και τα κοντέρ όσον αφορά τα πειρατικά downloads τη χρονιά που πέρασε.
Όπως μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο πληροφορίες από το blog του Bittorrent, το Avatar είχε 16.580.000 downloads με δεύτερο το Kick-ass , μια σατιρική ταινία για υπερήρωες που έκανε 11.400.000 downloads.
Ακολούθησε το Inception, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μια ταινία τόσο μπλεγμένη, όσο και οι γνώμες όσων την είδαν για αυτήν.
Στην τέταρτη θέση, το "Νησί των Καταραμένων", το ψυχολογικό θρίλερ του Μάρτιν Σκορτσέζε,με  9.490.000 "κατεβάσματα", ενώ ακολουθεί το  δεύτερο μέρος του Iron Man με 8.810.000.
Οι υψηλές τιμές των εισητηρίων στους κινηματογράφους, αλλά και τα ακριβά αυθεντικά dvd και blue ray έχουν κάνει τους χρήστες του ίντερνετ να στρέφονται στα πειρατικά "κατεβάσματα" ταινιών.
Να σημειώσουμε βέβαια, πως αρκετά μεγάλο ποσοστό "κατεβασμάτων" γίνεται και από συνδρομητικά sites αφού από εκεί οι χρήστες του Ιστού και καλής ποιότητος κόπιες μπορούν να αγοράσουν και σε πολύ χαμηλές τιμές.
Ακολουθεί όλη η λίστα με τις 10 πιο "πολυκατεβασμένες" ταινίες της χρονιάς, όπως αυτή προκύπτει από το BITTORRENT

1. Avatar - 16.580.000 downloads
2. Kick-Ass - 11.400.000 downloads
3. Inception - 9.720.000 downloads
4. Shutter Island - 9.490.000 downloads
5. Iron Man 2 - 8.810.000 downloads
6. Clash of the Titans - 8.040.000 downloads
7. Green Zone - 7.730.000 downloads
8. Sherlock Holmes - 7.160.000 downloads
9. The Hurt Locker - 6.850.000 downloads
10. Salt - 6.700.000 downloads

 
M.MYΣΤ.
ΠΡΕΖΑ TV

Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ....ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!


ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ «ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»

 

Οι «τεμπέληδες» Ελληνες εργαζόμενοι δουλεύουν πολύ περισσότερο από τους Γερμανούς, τους Ολλανδούς και τους Σκανδιναβούς, και μάλιστα έρχονται πρώτοι σε ώρες εργασίας σε ολόκληρη την Ε.Ε., σύμφωνα με έκθεση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αλλά και γενικά οι εργαζόμενοι των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου αφήνουν πίσω τους από πλευράς ωρών εργασίας τους εταίρους του Βορρά. Οπως προκύπτει από την έκθεση, οι Ελληνες εργαζόμενοι δουλεύουν 2.120 ώρες το χρόνο και καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στην Ε.Ε., ενώ οι Γερμανοί έρχονται προτελευταίοι με μόνο 1.432 ώρες και οι Ολλανδοί τελευταίοι με 1.389 ώρες... Μετά τους Ελληνες, έρχονται οι Τσέχοι (1.992 ώρες), οι Ούγγροι (1.988) και οι Πολωνοί (1.969).

Σε γενικές γραμμές, ο Νότος εργάζεται περισσότερες ώρες από το Βορρά. Απόδειξη, η διαφορά που υπάρχει μεταξύ Ελλήνων (2.120 ώρες το χρόνο), Ιταλών (1.802), Πορτογάλων (1.745) και Ισπανών (1.627) σε σχέση με τους Φινλανδούς (1.728), Αυστριακούς (1.631), Σουηδούς (1.625), Λουξεμβούργιους (1.555), Γερμανούς (1.432) και Ολλανδούς (1.389 ώρες).

Από την άλλη πλευρά, παρατηρείται ότι το 26,3% των Γερμανών εργαζομένων δουλεύουν υπό καθεστώς μερικής εργασίας, ενώ οι Ολλανδοί που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία αντιπροσωπεύουν το 48,2 % του ενεργού πληθυσμού. Το ελληνικό ποσοστό δεν υπερβαίνει το 6%... Ετσι εξηγούνται και τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας στη Γερμανία, την Ολλανδία και γενικά στις χώρες του Βορρά. Ανθούν τα γραφεία ενοικίασης εργαζομένων...

Του ΚΩΣΤΑ ΜΟΣΧΟΝΑ
ΠΡΕΖΑ TV

ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΛΑΔΑΔΙΚΑ...ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ...ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ


Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ:ξεπουλάνε και το νερό!


Τα νεοφιλελεύθερα Pretty Boys της κυβέρνησης, ξεπουλάνε και το νερό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ 

Από "Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ"
  
  Το νερό της πόλης μας για άλλη μια φορά μπαίνει στο στόχαστρο πολυεθνικών και εγχώριων επενδυτών, αυτή τη φορά με την προκάλυψη του ΔΝΤ, και τις ευλογίες της Κυβέρνησης στη λογική του "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω(ξεπουλάω)".
   Η ΕΥΑΘ δεν είναι άλλη μια ζημιογόνος ΔΕΚΟ, είναι μία από τις ελάχιστες κερδοφόρες που υπάρχουν σήμερα, δεν επιχορηγείται από το Ελληνικό Δημόσιο, δεν έχει ελλείμματα, έχει οικονομική αυτάρκεια.

Εφραίμ και Αρσένιος: 10 MHNEΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ....ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ

Καταδίκες στο Εφετείο Θράκης για Εφραίμ και Αρσένιο
Από newsblog.gr
Σε δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκαν ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος, μαζί με την δικαστή Μαρία Ψάλτη, καθώς κρίθηκαν ένοχοι – η δεύτερη – για τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος, παραβίασης δικαστικού απορρήτου και – οι δεύτεροι – της ηθικής αυτουργίας στα ανωτέρω. Η υπόθεση αφορά στη μη έκδοση τελικά απόφασης επί αγωγής που είχε ασκήσει το Ελληνικό Δημόσιο κατά της Μονής Βατοπαιδίου για την αναγνώριση της κυριότητας στη λίμνη Βιστωνίδα. Οι καταδικασθέντες από χθες ακόμα έκαναν λόγο για προειλημμένη απόφαση και όπως ανέφεραν σήμερα θα ασκήσουν αίτηση αναιρέσεως στον Άρειο Πάγο, ενώ θα προσφύγουν και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Μετρό Θεσσαλονίκης :Ναυαγεί


Σε ναυάγιο οδηγείται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “ΝΡ” το Μετρό της Θεσσαλονίκης. Στη διαπίστωση αυτή οδηγήθηκαν οι εκπρόσωποι της “Αττικό Μετρό” και της κοινοπραξίας του Μετρό της Θεσσαλονίκης, σε συνάντηση που είχαν πριν από δύο ημέρες. Και όλα αυτά μετά από χρόνια έργων και ταλαιπωρίας που οδήγησαν σε ασφυξία τους καταστηματάρχες στην Εγνατία, αλλά και στις οδούς Μοναστηρίου και Δελφών. Προ ημερών, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι από το 2007 μέχρι και φέτος τον Απρίλιο έχουν διαγραφεί από τα μητρώα 260 από τα 917 μέλη του που είχαν έδρα στις συγκεκριμένες οδούς. Ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, έπειτα από σύσκεψη με φορείς της πόλης, χθες, γνωστοποίησε ότι για την ολοκλήρωση του έργου του Μετρό, αναζητείται ένα δισ. ευρώ. Ωστόσο είπε ότι υπολογίζεται πως το ποσό αυτό θα βρεθεί μέσω δανεισμού από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.


ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ



ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 

Πρόβληµα ρευστότητας αντιµετωπίζει το ελλειµµατικό ΙΚΑ, ενώ ιδιώτες και δηµόσιοι φορείς, ακόµη και τα πολιτικά κόµµατα, του οφείλουν συνολικά 640 εκατοµµύρια ευρώ! Σύµφωνα µε τον νέο προϋπολογισµό του ΙΚΑ για το 2011, χωρίς την κρατική επιχορήγηση το Ιδρυµα προβλέπει οργανικό έλλειµµα της τάξης των 3,2 δισ. ευρώ (3.212.768.000 ευρώ).

ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ


ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΣ ΔΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

 

Στο ποτάμι του Εβρου κοντά στη Νέα Βύσσα Ορεστιάδας εντοπίστηκαν από αστυνομικούς τα άψυχα σώματα δυο λαθρομεταναστών οι οποίοι αγνοώντας τις χαμηλές θερμοκρασίεςτων τελευταίων ημερών προσπάθησαν να διασχίσουν το ποτάμι με την βάρκα τους.
    Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας, πρόκειται για λαθρομετανάστες ηλικίας 25 έως 30 οι οποίοι, προερχόμενοι από την Τουρκία, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας, μέσω του ποταμού Έβρου και απεβίωσαν λόγω έντονου ψύχους και δυσμενών καιρικών συνθηκών. Όι άτυχοι λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης, για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

ΠΡΕΖΑ TV

ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ: ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.''ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ'' ΚΥΡΙΕ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ


Με την Αθήνα να πνίγεται στα σκουπίδια, το πόρισµα του Σώµατος περιγράφει πώς υπάλληλοι που προσλήφθηκαν για την αποκοµιδή των απορριµµάτων βρέθηκαν να υπηρετούν στο κεντρικό κτίριο του ∆ήµου, στη διεύθυνση πληροφορικής, στον ραδιοφωνικό σταθµό 9,84, ακόµα και στα γραφεία του γενικού γραµµατέα του ∆ήµου και δηµοτικών συµβούλων. Με το πόρισµα καλείται ο περιφερειάρχης Αττικής να αναζητήσει πειθαρχικές ευθύνες κατά του αντιδηµάρχου καθαριότητας για την κατάσταση που επικρατεί στον τοµέα αρµοδιότητάς του.
Στο πόρισµα επικρίνεται κατ’ αρχήν η συνήθης πρακτική της δηµοτικής αρχής να καλύπτει επί σειρά ετών πάγιες και διαρκείς ανάγκες της διεύθυνσης καθαριότητας µε συµβασιούχους, αντί για µόνιµο προσωπικό. Παράλληλα, επισηµαίνεται πως βρέθηκαν περιπτώσεις συµβασιούχων οι οποίοι τοποθετούνταν στις υπηρεσίες όπου είχαν προσληφθεί, αλλά «απασχολούνταν µη νοµίµως, κατά κανόνα, σε έργα ή εργασίες άσχετες µε εκείνες που περιγράφονται στις οικείες συµβάσεις».
Ωστόσο, µεγαλύτερο αγκάθι αποτελεί η διαπίστωση πως µεγάλος αριθµός µόνιµων υπαλλήλων και συµβασιούχων – πρόκειται για ποσοστό 31,43% των απασχολουµένων στην αποκοµιδή και µεταφορά απορριµµάτων – είχε διατεθεί παρανόµως σε άλλες υπηρεσίες ή νοµικά πρόσωπα του ∆ήµου.

ΕΥΧΗ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΠΑΠΑ ΠΗΡΕΣ;


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Παπαγεωργόπουλος:"Παραδίδουμε μια Θεσσαλονίκη καλύτερη από αυτή που παραλάβαμε"

 

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν τo 1999 αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης υιοθετήσαμε ως μείζονα προτεραιότητα το διάλογο και τη συνεννόηση με τους Φορείς της πόλης.
Μέσα από συναντήσεις και συνόδους ενοποιήσαμε τις διεκδικητικές και δημιουργικές προτάσεις, τα υπομνήματα και τα ψηφίσματα όλων των τοπικών Φορέων, στο πλαίσιο μιας ενιαίας ...
Αναπτυξιακής Στρατηγικής για τη Θεσσαλονίκη.
Έτσι το 2002 αναθέσαμε στη διαδημοτική εταιρεία «Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης Α.Ε.», στην οποία συμμετείχαν 21 Δήμοι της Ευρύτερης Περιοχής Θεσσαλονίκης, το έργο αυτό και την εκπόνηση μιας μελέτης υπό τον τίτλο «Αναπτυξιακή Στρατηγική Ευρύτερης Περιοχής Θεσσαλονίκης 2002-2010».
Σχεδιάζαμε το μέλλον, όχι μέσα στα στενά όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά το μέλλον όλης της πόλης, όπως αρμόζει σε μια Ευρωπαϊκή μεγαλούπολη.
Η Αναπτυξιακή Στρατηγική του Μητροπολιτικού Κέντρου Θεσσαλονίκης 2002-2010, περιελάμβανε 121 μεγάλες παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 6,2 δις. 

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΤΡΕΛΛΑ ΚΕΦΙΑ-ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΑ ΓΕΛΙΑ

Την "Πρόταση μέλλοντος" της Ν.Δ. παρουσίασε ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης

 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ "ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΧΑΟΣ"


Δείτε το νέο "κυβερνητικό πρόγραμμα" της Ν.Δ.

Τις γενικές αρχές του νέου προγράμματος της Ν.Δ. που επιμελήθηκε η Γραμματεία Προγράμματος, υπό τη καθοδήγηση του Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ Ευριπίδη Στυλιανίδη, παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου σήμερα ο κ.Στυλιανίδης. 
Η συνέντευξη είχε θέμα:
«Δομή, στελέχωση και Μεθοδολογία κατάρτισης του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας»
και ο κ.Στυλιανίδης, τόνισε:


"Το πρόγραμμά μας είναι η «Πρόταση Μέλλοντος» που καταθέτει η Νέα Δημοκρατία. Η υλοποίηση του θα ξεδιπλωθεί σε τρία στάδια:

1ον Η «Στρατηγική της Ελπίδας», που είναι η πρότασή μας για την έξοδο από το Μνημόνιο και την επιτήρηση του ΔΝΤ.

2ον Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των Ελλήνων προς την πολιτική ηγεσία και η εδραίωση μίας Νέας Εθνικής Αυτοπεποίθησης.

3ον Η συνδιαμόρφωση μαζί με τους πολίτες μίας σύγχρονης πρότασης διακυβέρνησης για την οικοδόμηση της Νέας Ελλάδας.

Το κεντρικό μήνυμα της «Πρότασης Μέλλοντος» που θα καταθέσει η Νέα Δημοκρατία είναι:

«Το μέλλον ανήκει στους Έλληνες»

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!




"Η Ελλάδα πρωτοστατεί, δίνει λύσεις και ιδέες και κανείς δεν μπορεί να μας επικρίνει πια, καθώς έχουμε ανακτήσει τη διεθνή αξιοπιστία", τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής,
κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σχολιάζοντας τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τις προτάσεις που κατέθεσε ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και αφορούν το ευρωομόλογο και το φόρο επί των χρηματιστηριακών συναλλαγών.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!



ΑΥΤΟ-ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ!

 

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας προκάλεσε χθες η ορκωμοσία-παρωδία του ευρισκόμενου σε αργία νεοεκλεγέντος δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου, ενώπιον τεσσάρων (!) παπάδων και με την απουσία εκπροσώπων θεσμικών φορέων και πολιτικών προσώπων.
Η ορκωμοσία-φιέστα του κ. Χρονόπουλου πραγματοποιήθηκε παρά την έγγραφη και σαφή διευκρίνιση του υπουργείου Εσωτερικών και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ότι αυτός δεν μπορεί να ορκιστεί δήμαρχος και ότι τη θέση του θα πρέπει να καταλάβει ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης εκλεγμένος σύμβουλός του.
Ο εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ποινικά αδικήματα από τη συγκεκριμένη πράξη, η οποία θεωρείται άκυρη, και από ποια πρόσωπα τελέστηκαν αυτά.
Η εισαγγελική παρέμβαση βασίζεται στο υπ' αριθμ. 1123/17.12.2010 έγγραφο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που εστάλη στα μέλη της αντιπολίτευσης του Δήμου Ζαχάρως έπειτα από σχετικό ερώτημα το οποίο και αναφέρει σαφώς ότι:
«Λόγω της ισχύος του διοικητικού μέτρου της αργίας και για τη νέα δημοτική περίοδο, που εμποδίζει τον εκλεγέντα να ασκήσει τα καθήκοντά του ως δημάρχου, δεν δίδει αυτός όρκο καθώς η ορκωμοσία τίθεται απαραίτητη προϋπόθεση για τη νόμιμη ανάληψη των καθηκόντων του ως δημάρχου...»
Τα μέλη της μείζονος μειοψηφίας που απείχαν από την ορκωμοσία - παρωδία έκαναν λόγο για «πραξικόμημα», χαρακτήρισαν την ενέργεια του πρώην δημάρχου «προκλητική καταπάτηση των νόμων του κράτους» και κάλεσαν τους αρμόδιους να ακυρώσουν την ορκωμοσία.
«Η τελετή της ορκωμοσίας δεν είναι νόμιμη και αυτό αποδεικνύουν τα επίσημα έγγραφα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τις επόμενες ημέρες θα διαπιστώσουμε όλοι αν στο Δήμο Ζαχάρως θα υπερισχύσει η νομιμότητα ή θα κυριαρχήσει η ασυδοσία και η παρανομία σε βάρος της κοινωνίας και του τόπου», δήλωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Αλεξανδρόπουλος.
Του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ
ΠΡΕΖΑ TV

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ 500.000.000 ευρώ

Ήταν στραβό το ..υποβρύχιο ,έχασε και το σόναρ

 

Μείζονες αβαρίες σε σημείο που να δημιουργείται ευρύτερος προβληματισμός, παρουσίασε το υποβρύχιο Type 214, «Παπανικολής» (S120) του Π.Ν. κατά το παρθενικό του ταξίδι από το Κίελο μέχρι τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου κατέπλευσε τελικά...εχθές το βράδυ, εκτός προγράμματος, προκειμένου να αποκατασταθούν τα σοβαραότατα τεχνικά προβλήματα που έχει παρουσιάσει. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του defencenet.gr από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το υποβρύχιο κατά τον πλου του προς την Ελλάδα ... κυριολεκτικά «ξεφλούδισε» και όχι μόνο «ξεφλούδισε» αλλά έχασε κάπου στον Ατλαντικό ή στη Μεσόγειο και το αντιναρκικό του σόναρ!
Αυτά τα πρωτοφανή συνέβησαν μέσα σε ένα πλου ολίγων ημερών και τα οποία βέβαια έχουν καταστήσει μη επιχειρησιακό το υποβρύχιο. Τι σημαίνει όμως «ξεφλούδισε»; Αποκολλήθηκε το "δέρμα" του υποβρυχίου, το προστατευτικό στρώμα το οποίο καλύπτει τη μεταλλική περιοχή που βρίσκεται από τη μέση και πάνω του υποβρυχίου (είναι η ορατή περιοχή όταν το σκάφος πλέει στην επιφάνεια).

Το GRP (Glass Reinforced Plastic) είναι μεγάλα πλαστικά τμήματα-πλάκες αναμεμιγμένα με γυαλί και διάφορα συνθετικά κράματα τα οποία προστατευτούν τον χάλυβα του υποβρυχίου στο συγκεκριμένο τμήμα. Έτσι και κατά τη διάρκεια του πλου ξεκόλλησαν οι βίδες από διάφορα τμήματα του υποβρυχίου με αποτέλεσμα οι πλάκες να αποκολληθούν και το υποβρύχιο να παρουσιάσει την εικόνα «μαδημένου κοτόπουλου» όταν έφτασε στα ελληνικά νερά. Τότε πήρε αμέσως εντολή από το ΓΕΝ να αλλάξει πορεία και να κατευθυνθεί στα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά (ΕΝΑΕ) όπου "κανιβαλίστηκε" το S121 «Πιπίνος» από το οποίο αφαίρεσαν τις GRP πλάκες για να τις τοποθετήσουν στον «Παπανικολή».

Οι εργασίες αποκατάστασης στο υποβρύχιο ξεκίνησαν από εχθές το βράδυ και μέχρι και αυτή τη στιγμή συνεχίζονται προκειμένου το S 120 να είναι έτοιμο αύριο για την επίσημη τελετή παράδοσης.

Από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΝ δηλώθηκε στο defencenet.gr ότι "Είχε άσχημο καιρό στην πορεία και ξεκόλλησαν κάποια GRP".

Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό: Στην πορεία ξεκόλλησε και χάθηκε στα βάθη του ωκεανού και ο εξωτερικός αισθητήρας του αντιναρκικού σόναρ!
Οι παραπάνω αβαρίες φυσικά καθιστούν προσωρινά μη επιχειρησιακό το σκάφος και δημιουργούν πλέον εύλογα ερωτήματα ως προς την αξία μιας επένδυσης ύψους 500.000.000 ευρώ για ένα οπλικό σύστημα το οποίο επιπλέον παραδίδεται και με 4 ½ χρόνια καθυστέρηση λόγω άλλων ακόμη σημαντικότερων τεχνικών προβλημάτων που είχε παρουσιάσει.

Το γεγονός ότι 36 ώρες πριν την τελετή παράδοσης το υποβρύχιο δίνει εικόνα αποσυναρμολογούμενου playmobil μόνο αλγεινή εντύπωση μπορεί να προκαλέσει στους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες. Το ερώτημα είναι βέβαια, ποιος θα πληρώσει την ζημιά; Το ελληνικό δημόσιο; Η ThyssenKrupp; Το υποβρύχιο έχει βέβαια παραληφθεί, αλλά δεν υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις;


αναδημοσιευση απο το Defencenet.gr

ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ(PAX AMERICANA)


Η χειρότερη χρονιά

Η πιο αιματηρή χρονιά από την έναρξη του πολέμου στο Αφγανιστάν ήταν για τη Συμμαχία το 2010. Πάνω από 700 νεκροί από τον Ιανουάριο. Στο σκοτάδι τα στοιχεία για τα χιλιάδες αθώα θύματα
news247.gr
Ο αριθμός των στρατιωτών του διεθνούς συνασπισμού που σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν από την 1η Ιανουαρίου 2010, στην αιματηρότερη χρονιά από την έναρξη του πολέμου το 2001, ξεπέρασε το όριο των 700, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων που βασίζεται σε στοιχεία της ιστοσελίδας icasualties.org.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, 701 στρατιώτες από τις τάξεις των διεθνών δυνάμεων είχαν σκοτωθεί στο Αφγανιστάν.
Το 2009, με 521 νεκρούς στρατιώτες, ήταν μακράν η αιματηρότερη χρονιά του πολέμου για τις δυνάμεις του διεθνούς συνασπισμού, οι οποίες είναι εδώ και τρία χρόνια αντιμέτωπες με την κλιμάκωση της πολεμικής δραστηριότητας των ταλιμπάν.
Οι περισσότεροι νεκροί στρατιώτες είναι Αμερικανοί. Οι αμερικανικές δυνάμεις έχασαν 493 στρατιώτες στο Αφγανιστάν κατά το 2010 και 1.440 από την έναρξη του πολέμου του 2001.
Ωστόσο οι περισσότεροι νεκροί του πολέμου αυτού παραμένουν οι άμαχοι. Χιλιάδες πολίτες έχουν σκοτωθεί από το 2001 στο Αφγανιστάν.
Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε στο τέλος του 2009 νέα στρατηγική για το Αφγανιστάν και την ανάπτυξη ακόμη 30.000 Αμερικανών στρατιωτών.
Επίσημη έκθεση προόδου που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον Λευκό Οίκο την περασμένη εβδομάδα αναφέρει ότι "οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους πραγματοποιούν πρόοδο κατά των ταλιμπάν σχεδόν σε ολόκληρο το Αφγανιστάν, αλλά η πρόοδος αυτή παραμένει "εύθραυστη και επισφαλής".
"Η στρατηγική μας στο Αφγανιστάν θέτει τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την έναρξη της υπεύθυνης μείωσης των αμερικανικών δυνάμεων τον Ιούλιο του 2011", σύμφωνα με την έκθεση, στην οποία αναφέρεται επίσης το έτος 2014, που επικυρώθηκε πρόσφατα κατά τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα, ως χρονικό σημείο μεταβίβασης της πλήρους ευθύνης στον τομέα της ασφάλειας στις αφγανικές δυνάμεις.

Το «άνοιγμα» των κλειστών επαγγελμάτων στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο

ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ;ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΘΕΙΟΥΣ ΑΝΗΨΙΟΥΣ ΚΟΡΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ
Συγγενευομένη δημοκρατία πρέπει να λέγεται το πολίτευμα μας।

Το ζήτημα της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων θα κυριαρχήσει στην ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο.
Αναλυτικά στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:
Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και το σχέδιο δράσης των αποκρατικοποιήσεων και των αναδιαρθρώσεων (Γ. Παπακωνσταντίνου)
Ενημέρωση για την απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων (Γ. Παπακωνσταντίνου)
Η ρύθμιση της αγοράς τεχνικών και τυχερών παιγνίων ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΜΥΡΙΖΕΙ(Γ. Παπακωνσταντίνου)
Ενημέρωση για την αναδιοργάνωση των φορολογικών μηχανισμών και για το σχέδιο δράσης κατά της φοροδιαφυγής (Γ. Παπακωνσταντίνου)
Το σχέδιο νόμου: Περί Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και άλλες διατάξεις (Δ. Ρέππας)
Το Σχέδιο νόμου για την Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα (Λ. Κατσέλη)
Επίσης θα συζητηθούν τα σχέδια νόμου για την απλοποίηση Διαδικασιών Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (Τ. Μπιρμπίλη) και της ενίσχυση ιδιωτικών επενδύσεων για την οικονομική ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και την περιφερειακή συνοχή (Μ. Χρυσοχοϊδης)
Τέλος στο υπουργικό συμβούλιο θα συζητηθεί και το σχέδιο νόμου για τη σύσταση Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (Μ. Χρυσοχοϊδης)

ΗΠΑ: Λιγότερες εκτελέσεις το 2010 λόγω... ελλείψεων και κρίσης.


Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ''ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΤΙΑΣ''... ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ. 
ΠΑΣΟΚ FOR EVER!!! ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  Oι ΗΠΑ πραγματοποίησαν λιγότερες εκτελέσεις φέτος, εν μέρει επειδή υπάρχει έλλειψη του φαρμάκου που χρησιμοποιείται στις θανατηφόρες ενέσεις και επειδή οι εκτελέσεις κοστίζουν πολύ σε περιόδους οικονομικής κρίσης, αναφέρει έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη.
Το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Θανατική Ποινή αναφέρει στην ετήσια έκθεσή του ότι οι εκτελέσεις μειώθηκαν φέτος κατά 12% και ο αριθμός των θανατικών ποινών που επιβλήθηκε κατά το ίδιο διάστημα πλησιάζει στο χαμηλότερο επίπεδο από τότε που η εσχάτη των ποινών επανήλθε, το 1976. Το Τέξας προηγείται στις εκτελέσεις με 17 από τις συνολικά 46 που εφαρμόστηκαν αυτή τη χρονιά στις ΗΠΑ και από 52 που ήταν το 2009. Το 2010 πραγματοποιήθηκαν λιγότερες από μισές από τις εκτελέσεις που πραγματοποιήθηκαν το 1999. Ένας παράγοντας για τη μείωση ή την καθυστέρηση των εκτελέσεων είναι η δυσκολία προμήθειας νατριούχου θειοπεντάλης, μίας από τις ουσίες που χρησιμοποιούνται στις εκτελέσεις με θανατηφόρο ένεση, ανακοίνωσε η οργάνωση, η οποία εδρεύει στην Ουάσιγκτον. Οι εκτελέσεις αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν σε πέντε πολιτείες εξαιτίας της έλλειψης του φαρμάκου, ανέφερε η ίδια πηγή. Η Αριζόνα εισήγαγε ποσότητα από τη Βρετανία, όπου έχει καταργηθεί η θανατική ποινή, αλλά το Λονδίνο τώρα επιβάλλει περιορισμούς στην εξαγωγή του φαρμάκου.
Οι νεοεπιβληθείσες θανατικές ποινές μέσα στο 2010 θα φθάσουν τις 114, κοντά στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1976 όταν οι εκτελέσεις επετράπησαν με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, και θα είναι κατά δύο τρίτα λιγότερες σε σχέση με το ανώτατο επίπεδο τους το 1996. Από το 1976 έχουν πραγματοποιηθεί 1.234 εκτελέσεις στις ΗΠΑ, σχεδόν οι μισές από αυτές στο Τέξας και την Βιρτζίνια.

Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ.

ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ; 
 ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!! 
ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ(;;;) ΤΗΣ ΕΡΤ. 
Η έλευση από τα μέσα του Ιανουαρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ στις 9 μμ, της Ελλης Στάη με μισθό που δεν θα ξεπερνά τις 4000 ευρώ μικτά είναι γεγονός. Ο Λ.Ταγματάρχης, σκοπεύει να αναρτήσει τα περισσότερα κοστολόγια στο site της ΕΡΤ. Οραμα του είναι να διατηρηθεί η ραχοκοκαλιά του προγράμματος και να δοθεί έμφαση στην επίτευξη του συνταγματικού στόχου της (Πολιτισμός, Ενημέρωση, Ψυχαγωγία). Εντός του Ιανουαρίου ο Λ.Ταγματάρχης δεσμεύθηκε να ανακοινώσει το νέο πρόγραμμα το οποίο θα ενισχυθεί με πολιτιστικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές και παιδικό και εφηβικό τηλεοπτικό προϊόν. «Δεν ήρθα εδώ για να συρρικνώσω την ΕΡΤ, δεν έχω λάβει σχετική εντολή» σημείωσε ο Λ.Ταγματάρχης και ξεκαθάρισε ότι «η Πολιτεία είναι εκείνη που θα δώσει τον ρυθμό και εκείνος θα υλοποιήσει τις εντολές». Σύντομα τα μέλη του Δ.Σ. θα έχουν ολοκληρώσει το νέο business plan.

Θεσσαλονίκη- ΟΑΣΘ:Νέες αυξήσεις στα εισιτήρια φέρνει το 2011


Τα ισχύοντα εισιτήρια αποσύρονται στο τέλος του χρόνου, αλλά για όσους ήδη διαθέτουν περίσσευμα, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011
Αύξηση στα 80 λεπτά του βασικού εισιτηρίου των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, μετεπιβίβαση μόνο στην... ίδια κατεύθυνση, νέοι τύποι εισιτηρίων και αυστηρά πρόστιμα για την πάταξη της λαθρεπιβίβασης καθιερώνονται από την 1η Ιανουρίου, οπότε θα αρχίσει να εφαρμόζεται η νέα τιμολογιακή πολιτική του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η αύξηση στο βασικό εισιτήριο της μιας μετακίνησης ανέρχεται σε 33,33%, αφού η τιμή καθιερώνεται στα 80 λεπτά από 60 που είναι σήμερα. Το εισιτήριο του ΟΑΣΘ είχε αυξηθεί από τα 50 λεπτά στα 60 μόλις τον περασμένο Μάιο! Το μειωμένο για τους δικαιούχους του συγκεκριμένου τύπου εισιτηρίου θα φτάσει τα 40 λεπτά.
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση:
- Καθιερώνεται χρονικής διάρκειας κανονικό εισιτήριο για 2 μετακινήσεις με μετεπιβίβαση, από και προς οποιαδήποτε λεωφορειακή γραμμή, προς την ίδια κατεύθυνση. Η τιμή του συγκεκριμένου εισιτηρίου θα είναι 90 λεπτά και το μειωμένο 50. Η χρονική του διάρκεια είναι 90 λεπτά όταν εκδίδεται μέσα στα λεωφορεία ή από την πρώτη επικύρωσή του εάν είναι προτυπωμένο. Σε περίπτωση που η δεύτερη επικύρωση του εισιτηρίου γίνει εντός 90 λεπτών από την πρώτη, το εισιτήριο ισχύει μέχρι την αποβίβαση από το λεωφορείο.

- Καθιερώνεται εισιτήριο 24 ωρών στην τιμή των 4 ευρώ για το κανονικό και των 2 ευρώ για το μειωμένο. Το εισιτήριο αυτό θα πωλείται είτε στα εκδοτήρια του ΟΑΣΘ, είτε εντός των λεωφορείων. Επικυρώνεται μόνον η πρώτη χρήση του και, εάν χρειαστεί για λίγο χρόνο, στην περίπτωση που λήγει όταν ο επιβάτης βρίσκεται ήδη εντός του λεωφορείου και μέχρι να αποβιβαστεί.

- Το εισιτήριο για την πολιτιστική γραμμή ανέρχεται σε 2 ευρώ και το μειωμένο σε 1 ευρώ.

- Τα ισχύοντα εισιτήρια αποσύρονται στο τέλος του χρόνου, αλλά όσοι ήδη διαθέτουν περίσσευμα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011. Μετά την παρέλευση αυτής της ημερομηνίας, τα παλιά εισιτήρια παύουν να ισχύουν και μπορεί να γίνει ανταλλαγή τους στα εκδοτήρια του ΟΑΣΘ, με ανάλογης αξίας νέα εισιτήρια και μόνο κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2011.
Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, ισχύουν οι κάρτες απεριόριστων διαδρομών ως εξής:
- Μηνιαίες: το αντίτιμο για το κανονικό εισιτήριο ανέρχεται στα 30 ευρώ και για τους δικαιούχους του μειωμένου στα 15 ευρώ.
- Τριμηνιαίες: το αντίτιμο για το κανονικό εισιτήριο ανέρχεται στα 86 ευρώ και για το μειωμένο στα 43.
- Ετήσιες: το αντίτιμο για το κανονικό εισιτήριο ανέρχεται στα 320 ευρώ και για το μειωμένο στα 165.

- Οι κάρτες απεριόριστων διαδρομών ισχύουν σε όλη την περιοχή εκτέλεσης αστικής συγκοινωνίας από τον ΟΑΣΘ και θα είναι διαθέσιμες στα εκδοτήρια τουλάχιστον 10 ημέρες πριν και μετά την έναρξη ισχύος τους. Οι μηνιαίες κάρτες ισχύουν από την 1η κάθε μήνα και μέχρι το τέλος του. Οπως αναφέρεται στην απόφαση του υπουργείου, ο ΟΑΣΘ δύναται να υπογράφει συμβάσεις με υπουργεία, οργανισμούς, επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπως και με ενώσεις προσώπων, για τη μαζική διάθεση εισιτηρίων και με έκπτωση που δε θα υπερβαίνει σε ποσοστό το 20%.

Μειωμένο εισιτήριο
Δικαιούχοι του μειωμένου εισιτηρίου είναι οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, φοιτητές- σπουδαστές, πολύτεκνοι και ΑΜΕΑ με ποσοστό αναπηρίας από 67% και πάνω. Οι φοιτητές-σπουδαστές επιδεικνύουν το φοιτητικό τους δελτίο (πάσο), οι μαθητές το μαθητικό δελτίο, οι πολύτεκνοι το βιβλιάριο πολυτεκνίας και τα ΑΜΕΑ την ειδική κάρτα τους.
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Συγγνώμη από τον κομμωτή του και όχι από τον ελληνικό λαό ζήτησε ο Παπανδρέου για τα κουρέματα των 700 ευρώ!!!

Απίστευτα πράγματα... μόνο απο τους Έλληνες πολιτικούς γίνονται αυτά!!! Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από το κομμωτήριο που συνηθίζει να κουρεύεται ένιωσε ο πρωθυπουργός, μετά το σάλο που προκλήθηκε από το ποσό των 700 ευρώ! που πλήρωσε εκείνος, η σύζυγός του και η κόρη τους...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπανδρέου χρόνια πελάτης στο κομμωτήριο των Βορείων Προαστίων φέρεται να τηλεφώνησε για να ζητήσει συγγνώμη για την δυσφήμιση που προκάλεσε στο μαγαζί.
Είναι εξοργιστικό, οτι δεν ένιωσε ούτε δευτερόλεπτο την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, τον οποίο καλεί συχνά - πυκνά να "ματώσει" και να "ξεβολευτεί" για να μπορέσει να σωθεί αυτή η χώρα.
Στο συγκεκριμένο κομμωτήριο πηγαίνει όλη η "καλή κοινωνία" της πολιτικής και όχι μόνο. Βρίσκεται λίγο πριν από τον Φάρο Ψυχικού.
'Οπως έγραφε η εφημερίδα, ο κ. Παπανδρέου δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσε το κατώφλι του πανάκριβου κομμωτηρίου. 'Ομως, σε μία από τις πρόσφατες επισκέψεις του εκεί, ο κ. Παπανδρέου είχε την ατυχία να πέσει σε μία κυρία που δεν του χαρίστηκε. Όταν τελείωσε τον καλλωπισμό της οικογένειας Παπανδρέου (κούρεμα ο πρωθυπουργός και χτένισμα η σύζυγος και η κόρη του) και ήρθε η ώρα του λογαριασμού: 700 ευρώ...
Φέρεται λοιπόν να του είπε: «Καλά, δεν ντρέπεστε να κόβετε μισθούς και συντάξεις και να δίνετε 700 ευρώ στο κομμωτήριο; Το ξέρετε ότι με 700 ευρώ ζει ολόκληρη οικογένεια τον μήνα; Εσείς φέρατε τον κόσμο σε αυτή την κατάσταση...»
Ο διάλογος που ακολούθησε ηταν απολαυστικός με τον πρωθυπουργό αρχικά να μιλάει με κοινοβουλευτικούς όρους τύπου: προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την χώρα. Ομως, προσπάθησε να περάσει και στην αντεπίθεση ζητώντας τον λόγο από την κυρία η οποία κι εκείνη ξόδευε μια περιουσία στο κομμωτήριο για να λάβει την εξής απάντηση:
«Εγώ είμαι επιχειρηματίας και σύζυγος επιχειρηματία και δεν έχω σχέση με το Δημόσιο. Μπορώ να ξοδεύω όσα επιθυμώ, κύριε πρωθυπουργέ...» www.newsit.gr

Μήπως είναι "φούσκα" οι Άραβες επενδυτές στον ΠΑΟΚ;

ΜΗΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΑΠΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ?
Το ενδιαφέρον των Αράβων που θα επενδυσουν στον Παοκ σήμερα επισημοποιήθηκε με την εκδοση δελτιου τύπου σε όλα τα ΜΜΕ. «Το επενδυτικό consortium fund, αραβικών συμφερόντων με την συμμετοχή και της CRYSTREGAL, το οποίο εκπροσωπούμε, επιβεβαιώνει το... ενδιαφέρον του της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.» Η ανακοίνωση κλείνει ως εξής: «Για το κονσόρτσιουμ της CRYSTREGAL Oday al Shammarri».
Όμως ενας τετοιος επενδυτικος όμιλος με αντικειμενο το πετρελαιο, θα πρεπει να υπαρχει σε οικονομικες εφημεριδες, στο google να εμφανιστει η σελιδα της εταιρειας καθως και ισολογισμοι κ.α. Αν κανει καποιος ενα απλο search στο google ειτε με το ονομα της εταιρειας, ειτε με το ονομα του ιδιοκτητη, του Σαουδαραβα ζαμπλουτου επενδυτη που συμφωνησε με την προσωρινη διοικηση του Παοκ, θα βρει ενα και μονο σχετικο αποτελεσμα: την προσωπικη σελιδα του μελλοντικου ιδιοκτητη του Παοκ στο πασιγνωστο site επαγγελματικης δικτυωσης LInkedin.com (που δεν εχει και καθολου επαφες με αλλον χρηστη).
Για να κανουμε τα πραγματα απλα, εχει προκυψει ενα ενδιαφερον απο Αραβες επενδυτες εδω και πολλες ημερες, σημερα βγηκε δελτιο τυπου που επισημοποιει την κατασταση με ονοματα και διευθύνσεις, και ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογραφος δεν εχει κανει «ερευνα», η καλύτερα το εξής απλο: να δει στο ιντερνετ την σελίδα του επενδυτικού ομίλου - η μηπως εκανε? Η μήπως γνωριζουν και δεν λενε γιατι κατι τετοιο θα κλονιζε τον Ζαγορακη που οχι μονο δεν κανει καλο με αυτην του την κινηση, αλλα κανει και ηθελημενα μια απατη?
Αμεσως μετα την εκδοση του δελτιου τυπου απο τους Αραβες, η παε Παοκ ανακοινωσε παραταση ενος μηνα για την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου. Που μεταξυ μας μεχρι τωρα δεν τραβηξε καθολου, ειδικα σε τετοιους καιρους. Ομως με την ανακοινωση επιτευξης συμφωνιας με τον επενδυτικο ομιλο Crystregal που θα φερει πολλα εκατομμυρια στον παοκ αλλαζει το σκηνικο, και οι παοκτσηδες εχοντας φαει το παραμυθι θα δωσουν τα λεφτα τους πιο ευκολα.
Α) ο Ζαγορακης ειναι επικινδυνος και εχει ηθελημενο σχεδιο κοροιδιας του κοσμου με ψευτικους Αραβες επενδυτες με σκοπο ειτε να εξυπηρετησει προσωπικα συμφεροντα ειτε να μαζεψει χρηματα με την αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου. Και ολο αυτο με την συνενοχη των δημοσιογραφων που πολυ ευκολα θα μπορουσαν να μαθουν τι συμβαινει, και το εχουν μαθει 100%. Εδω το εμαθα εγω, με ενα search στο google.
Β) ο Ζαγορακης και οι συν αυτο ειναι ανικανοι και επικινδυνοι, αφου δεν μπορουν να ξεχωρισουν εναν απατεωνα απο εναν επενδυτικο ομιλο απο την Σαουδικη Αραβια.
Γ) ολα αυτα ειναι τυχαια και φυσικα και υπαρχει ο ομιλος απλα δεν χρησιμοποιει το ιντερνετ και επισης εχει αλλο ονομα, τοσο ο ιδιοκτητης οσο και ο ομιλος αφου δεν θελουν να τους ξερει ο κοσμος και να τους ματιαζει
Όποια εκδοχη και να πιστεψετε ως το τελος Ιανουαριου θα εχει σκασει η φουσκα! Καληνυχτα δημοσιογραφοι, καληνυχτα φιλοι παοκτσηδες, καληνυχτα Θεσσαλονίκη!
Υ.Γ. Τελος, η διευθυνση των γραφειων του επενδυτικου ομιλου απο την Σαουδικη Αραβια με τα πολλα εκατομμυρια δεν ειναι στο Λονδινο, οπως μας λενε οι δημοσιογραφοι, αλλα στο Brentwood...1 ωρα μακρια συμφωνα με το Google maps. ΑΚΟΜΗ: Η εταιρεια ειναι Limited - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (καθολου περιεργο για εναν ομιλο απο την Σαουδικη Αραβια με πολλα εκατομμυρια!!!)
Η εταιρεία φαίνεται να υπάρχει και στη Θεσσαλονίκη http://www.manufacturer.com/product/i2356920-Flour.html και εμπορεύεται τρόφιμα, αναψυκτικά κ.λ.π. σε συνεργασία (;) με κάποια agrogreece
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...